Uusi palvelu sähkönmyyjille

Yhtiö: 
FSJ000
Uutinen: 

Caruna Oy on lanseerannut uuden sähköisen asiointipalvelun sähkönmyyntiyhtiöille. Sähkönmyyjän Caruna Plussassa hoidat asioita juuri silloin, kun sinulle sopii.

Palvelun käyttöpaikkahaku ja yhteydenottolomakkeet ovat käytettävissä ympäri vuorokauden. Palvelussa on tarjolla myös chat arkisin klo 8-18, jonka kautta on helppo hoitaa nopeasti lyhyitä ja yksinkertaisia asioita. Palvelun hakutoiminto tuo käyttöpaikan ajantasaiset tiedot asiakastietojärjestelmästämme. Kuluvan päivän sisäänmuutoissa haun avulla on helppo varmistaa kytkentätila tai tarkastaa uudiskohteen mittaroinnin tilanne.

Käyttämällä palvelun yhteydenottolomakkeita, yhteisten asiakkaidemme sopimusasiat hoituvat nopeammin kuin sähköposteilla. Yksinkertaiset ja määrämuotoiset lomakkeet mahdollistavat tehokkaan käsittelyn robotiikan avulla.

Voit tilata yhtiökohtaisen palvelun esittelyn osoitteesta sahkonmyyja@caruna.fi. Palvelun käyttöönottoa edeltävät kirjallisen sopimuksen solmiminen ja käyttäjähallinta- sekä käyttäjäkoulutukset.