Uusi EDIEL yhteystietotaulukko on käytössänne 31.10.2019 alkaen

Yhtiö: 
FG
Uutinen: 
Kuten jo aiemmin ilmoitimme (10.10.2019) EDIEL-yhteystietotaulukko siirtyy uudelle alustalle. Yhteystietotaulukko löytyy jatkossa Fingridin kotisivuilta, mutta sitä pääsee käyttämään tuttuun tapaan myös EDIELfi-portaalin kautta:  https://www.ediel.fi/yhteystiedot (sivu päivittyy 31.10.). Uuden taulukon käyttöönoton myötä sen ilme uudistuu ja yhteystietojen haku on toteutettu helppokäyttöisemmäksi. Taulukon kenttiin ei ole tehty muutoksia.
 
Huomioittehan, mikäli yhtiönne käyttää taulukon koneellista lukua, tulee taulukon uusi osoite päivittää yhtiönne päässä, jotta koneellinen luku onnistuu myös jatkossa. Säilytämme lyhyen siirtymäajan nykyisen taulukon EDIELfi-portaalissa. Vanhaa yhteystietotaulukkoa luettaessa on kuitenkin huomioitava, että sen tiedot vastaavat 14.10.2019 taulukossa olleita tietoja eikä taulukkoa enää päivitetä. Vanha taulukko tullaan poistamaan 11.11.2019. Uusien xls-tiedostojen suorat osoitteet löytyvät sivuiltamme (https://www.fingrid.fi/palvelut/vahittaismarkkinoiden-tiedonvaihto/ediel...).
 
Mikäli tiedossanne on yhteystietojen muokkaustarpeita, pyydämme teitä ilmoittamaan yhteystietojen päivityspyynnöt jatkossa osoitteeseen tiedonvaihto@fingrid.fi
 
Annattehan meille myös palautetta uudesta taulukosta!