Järjestelmätoimittaja klinikka nro 2 / DH-300 Sopimusprosessit pidetään 11.3.2020 klo 13-15. Kysy ja ilmoittaudu mukaan 4.3.2020 mennessä!

Yhtiö: 
FG
Uutinen: 

Ensimmäinen järjestelmätoimittajille suunnattu klinikka järjestettiin 24.2. Mukaan ilmoittautui seitsemän eri järjestelmätoimittajan asiantuntijoita. Klinikassa käsiteltiin etukäteen saatujen kysymysten pohjalta asiakas- ja käyttöpaikkatiedon ylläpitoprosesseihin (DH-100) liittyviä kysymyksiä. Keskustelu kävi vilkkaana ja datahubin asiantuntijoiden muistiinpanoihin kertyi myös tarkennusehdotuksia ja selvitettäviä asioita. Klinikoiden jälkeen julkaisemme Q&A paketin datahub tukipalvelumme tietämyskannassa. Klinikan lopuksi käydyn palautekeskustelun perusteella tapahtumaa pidettiin hyödyllisenä puolin ja toisin. Näin ollen päätimme jatkaa klinikoita jatkossakin.

Järjestelmätoimittaja klinikka nro 2 / DH-300 Sopimusprosessit 11.3.2020 klo 13-15 (Teams)

Ilmoittautumiset sekä ennakkokysymykset tulee lähettää jälleen viikkoa aiemmin eli 4.3.2020 mennessä datahubin tukipalvelun kautta.
Huomioittehan, että ilmoittautumisia otetaan vastaan max. 3 henkilöä/järjestelmätoimittaja, sillä klinikat halutaan pitää mahdollisimman keskustelevina.
Klinikoita ei nauhoiteta.

Ilmoittautumisohje:

Kirjaudu tukipalveluun ja valitse ”Ota yhteyttä”. Mikäli et ole ennen kirjautunut palveluun ja sinulla on ongelmia kirjautumisessa tai palvelun käytössä otathan meihin yhteyttä: datahub@fingrid.fi

Yhteystietosi tulevat automaattisesti palvelulomakkeelle. Valitse palvelupyynnön tyypiksi ”Muu” ja palvelupyynnön aiheeksi ”Datahub – Muut palvelupyynnöt”.

Kirjoita palvelupyynnön aiheeksi/otsikoksi ”Järjestelmätoimittaja klinikka XX.XX. (päivämäärä)” ja lähetä palvelupyyntö.
Saat kalenteriisi Teams-kutsun klinikkaan, johon ilmoittauduit.