Järjestelmätoimittaja klinikka 24.2 – Ilmoittaudu mukaan 17.2 mennessä!

Yhtiö: 
FG
Uutinen: 

Ensimmäinen järjestelmätoimittaja klinikka järjestetään ma 24.2. klo 10.00-12.00 aiheenaan DH100 / Asiakas- ja käyttöpaikkatiedon ylläpitoprosessit.

Klinikoissa käsitellään aihe-aluetta saatujen ennakkokysymysten pohjalta, ja asiantuntijamme käyvät läpi epäselvät asiat. Mikäli emme saa enakkoon kysymyksiä, emme osaa varata paikalle oikeita henkilöitä eikä klinikkaa järjestetä.

Ilmoittautumiset sekä ennakkokysymykset tulee lähettää viikkoa aiemmin eli ilmoittautuminen ja ennakkokysymykset ensimmäisen klinikan osalta tulee ilmoittaa 17.2. mennessä datahubin tukipalvelun kautta.
Huomioittehan, että ilmoittautumisia otetaan vastaan max. 3 henkilöä/järjestelmätoimittaja, sillä klinikat halutaan pitää mahdollisimman keskustelevina.

Ilmoittautumisohje

  1. Kirjaudu tukipalveluun ja valitse ”Ota yhteyttä”. Mikäli et ole ennen kirjautunut palveluun ja sinulla on ongelmia kirjautumisessa tai palvelun käytössä otathan meihin yhteyttä: datahub@fingrid.fi
  2. Yhteystietosi tulevat automaattisesti palvelulomakkeelle. Valitse palvelupyynnön tyypiksi ”Muu” ja palvelupyynnön aiheeksi ”Datahub – Muut palvelupyynnöt”.
  3. Kirjoita palvelupyynnön aiheeksi/otsikoksi ”Järjestelmätoimittaja klinikka XX.XX. (päivämäärä) ja lähetä palvelupyyntö. Saat kalenteriisi Teams-kutsun klinikkaan, johon ilmoittauduit