EDIELfi-yhteystietotaulukko uudistuu

Yhtiö: 
FG
Uutinen: 

Tiedonvaihtopalvelut ovat osa Fingridin sähköisten palvelujen uudistushanketta. Käymme hankkeessa läpi palvelumme ja niiden sisältämät tiedot. Haluamme parantaa sähköisiä palvelujamme ja mahdollistaa niiden tulevaisuuden kehityksen. Toteutamme muutokset mahdollisimman joustavasti ja asiakasystävällisesti.

Osana sähköisten palveluiden uudistamista tulemme siirtämään EDIELfi-yhteystietotaulukon uudelle alustalle. Yhteystietotaulukko tulee jatkossa löytymään Fingridin kotisivuilta, mutta siihen on pääsy myös EDIELfi-portaalin kautta. Muutoksen myötä taulukon ilme uudistuu ja yhteystietojen haku on toteutettu helppokäyttöisemmäksi. Taulukon kenttiin ei ole tiedossa muutoksia. Huomioittehan että yhteystietotietotaulukko on muutoksista huolimatta normaalisti käytettävissänne lukuun ottamatta yhteystietojen muokkaus-toimintoa.

Jotta saamme ajantasaiset yhteystiedot päivitettyä uuteen taulukkoon, vanhan taulukon muokkaus jäädytetään ma 14.10.2019, eikä yhteystietoja pysty tämän jälkeen päivittämään EDIELfi-portaalin kautta. Mikäli tiedossanne on yhteystietojen muokkaustarpeita, pyydämme teitä päivittämään yhteystietojanne tarvittaessa ennen maanantaita. Viikosta 42 alkaen pyydämme ilmoittamaan yhteystietojen päivityspyynnöt osoitteeseen tiedonvaihto@fingrid.fi.

Uuden taulukon käyttöönotosta tiedotamme vielä erikseen. Huomioittehan, että mikäli yhtiönne käyttää taulukon koneellista lukua, tulee taulukon uusi osoite päivittää yhtiönne päässä, jotta koneellinen luku onnistuu myös jatkossa. Tulemme säilyttämään lyhyen siirtymäajan nykyisen taulukon EDIELfi-portaalissa. Vanhaa yhteystietotaulukkoa käytettäessä on kuitenkin huomioitava, että sen tiedot vastaavat 14.10.2019 taulukossa olleita tietoja eikä taulukkoa enää päivitetä.

Mikäli yhtiönne käyttää yhteystietojen koneellista lukua yhteystietotaulukosta ja teillä olisi mahdollisuus testata uuden taulukon toimivuus ilmoitattehan siitä osoitteeseen tiedonvaihto@fingrid.fi.

Ystävällisin terveisin,