Järjestelmätoimittajille suunnatut klinikat jatkuvat 5.5.2020

Company: 
FG
News body: 

Järjestelmätoimittajille suunnatut klinikat jatkuvat. Seuraava klinikka pidetään 5.5. klo 9.00 - 11.00.

Klinikassa käsitellään järjestelmätoimittajilta tulevat ennakkokysymykset. Klinikassa esitellään myös tulevat muutostarpeet vuosikäyttöarvion päivitykselle sekä "Rakenteilla" -tilaisen käyttöpaikan sopimusten voimaantulopäivien muutokselle. Samalla esitellään käyttöönotettu prosessi mahdollisten toimialalta tulevien muutosehdotusten käsittelyyn.

Ilmoittautumiset sekä ennakkokysymykset tulee lähettää jälleen viikkoa aiemmin eli 28.4.2020 mennessä datahubin tukipalvelun kautta.
Huomioittehan, että ilmoittautumisia otetaan vastaan max. 3 henkilöä/järjestelmätoimittaja, sillä klinikat halutaan pitää mahdollisimman keskustelevina.
Klinikoita ei nauhoiteta.

Ilmoittautumisohje:
Kirjaudu tukipalveluun ja valitse ”Ota yhteyttä”. Mikäli et ole ennen kirjautunut palveluun ja sinulla on ongelmia kirjautumisessa tai palvelun käytössä otathan meihin yhteyttä: datahub@fingrid.fi
Yhteystietosi tulevat automaattisesti palvelulomakkeelle. Valitse palvelupyynnön tyypiksi ”Muu” ja palvelupyynnön aiheeksi ”Datahub – Muut palvelupyynnöt”.
Kirjoita palvelupyynnön aiheeksi/otsikoksi ”Järjestelmätoimittaja klinikka XX.XX. (päivämäärä)” ja lähetä palvelupyyntö.
Saat kalenteriisi Teams-kutsun klinikkaan, johon ilmoittauduit.